SWMF: Za kraj festivala najslađi pokloni za najmlađe učesnike

Premier nikad brzi gm 600x130 1 381

Srpski festival svetske muzike i kompanija „Svislajon – Takovo“ obradovali su danas mališane iz Predškolske ustanove „Sunce“. 

Sad već  tradicionalna predaja poklon paketa nakon završetka festivala obavljena je u prostorijama obdaništa u Ulici Vuka Karadžića.

Poklone je uručio direktor muzičke manifestacije, koja je ove godine 15. put održana u Gornjem Milanovcu, Slobodan Božović.

Swmf pu sunce 3
Foto: swmf

Dečica iz „Sunca“ bila su i deo programske celine „Rastem sa festivalom“ poslednjeg dana manifestacije na Trgu kneza Mihaila kada su na glavnoj bini izveli nekoliko pesama.

Swmf pu sunce 4
Foto: swmf

Deo tog repertoara („Ovo je Srbija“, „U svetu postoji jedno carstvo“… ) u znak najiskrenije dečije zahvalnosti ponovili su i danas, zajedno  sa svojim vaspitačicama Majom Milović, Draganom Đorđević, Draganom Arsenijević, Jelenom Bulajić  i pomoćnicom direktora Slavicom Rašić. Na harmonici ih je pratio Saša Nikolić.

Swmf pu sunce 5
Foto: swmf

– Ovo je kruna i možda najlepši deo ove naše priče kada imamo priliku da, posle velikog posla oko festivala, dođemo ovde i darivamo decu, da sa njima podelimo radost. Zahvalio bih se i njima i njihovim vaspitačacima, rukovodstvu PU „Sunce“ što su ulepšali poslednji dan Srpskog festivala svetske muzike. Bilo je prelepo. Program „Rastem sa festivalom“ raste sa njima i sve je bolji. Hvala i kompaniji „Svislajon – Takovo“ bez koje ne bi bilo ovih paketa – rekao je Slobodan Božović.

Swmf pu sunce 2
Foto: swmf

Vidimo se za godinu dana na 16. Serbia world music festivalu.    

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima