Prvi tim Omladinca započinje borbu za ulazak u Prvu ligu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 314

Prvi tim Omladinca posle 15 odigranih kola, u regularnom delu takmičenja DRL Zapad, započinje borbu u play off-u za ulazak u Prvu ligu.

Prvo je na programu dvomeč sa ekipom RK ,,Prijepolje’’ . Omladinci prvu utakmicu igraju kao domaćini u nedelju 30. aprila sa početkom u 19 sari, u SRC BREZA.

O predstojećom utakmicama, očekivanjama kao i ambicajama razgovarali smo sa trenerom ekipe Nikolom Miškovićem.

Img 4758 sport 2
Foto: rk omladinac

Da li ste očekivali da ćete stići do play off-a i kakve su Vam prognoze za isti?

Na samom startu sezone smo to sebi i postavili kao cilj. Bilo je i uspona i padova tokom sezone što je negde i prirodno ali na kraju smo ostvarili ono što smo i hteli. Prognoze su da ćemo se boriti do samog kraja pa neka najbolji pobedi.

 

Najava plakat 1
Foto: rk omladinac

Prve dve utakmice protiv ekipe iz Prijepolja koja je završila kao prva u svojoj grupi? Kakva su očekivanja?

Ekipa iz Prijepolja je vrlo iskusna ekipa u čijim redovima su mahom igrači sa ogromnim igračkim iskustvom. Tačno je da su bili prvi u svojoj grupi i da su svaku utakmicu dobijali ubedljivom razlikom. Sigurno da i kod nas dolaze po pobedu. Mi ćemo pokušati da nametnemo svoj stil igre i da ih u nekim segmentima iznenadimo pa ćemo videti na kraju ko će slaviti.

Prva utakmica se igra kod nas u nedelju, 19h, SRC BREZA! Prednost ili ne?

Svakako da je prednost. Domaći teren i publika će sigurno biti ključni elementi za pobedu. Iskoristiću ovu priliku da pozovom zainteresovane sugrađane da dođu u nedelju i pruže nam maksimalnu podršku, sigurno će nam trebati a mi ćemo se, nadam odužiti dobrom igrom i zalaganjem na terenu.

Za kraj, poruka Vašim igračima i navijačima?

Poruka igačima je da daju 100 odsto sebe na terenu jer jedino tad nema za čim da žale posle utakmice a navijačima da nam budu podrška i osmi igrač, pa da zajedno pokušamo do pobede.

 

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima