Endorfin na Epic Serbia seriji i četvrtom Kupu u planinskom biciklizmu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 232

Za vikend su održane dve planinske biciklističke trke u kojima je učestvovao i milanovački „Endorfin“.

Subota je bila rezervisana za međunarodnu Serbia Epic seriju, kao i Кup Srbije na stazi Čačalica kod Požarevca. Milanovčani su imali predstavnika najpre u kategoriji mlađih kadeta, Branislava Ilića, koji je stigao 13. od ukupno 27. takmičara.

Među veteranima 30+ Dragiša Trašević bio je 2, a Milan Jovanović 3 u konkurenciji 4 takmičara, što im je donelo ekipinu pobedu. Ekipno su bili najbolji i u konkurenciji 40+, gde je Aleksandar Manojlović bio 4, a Marko Vujičić 7. od ukupno 14 takmičara.

Bila je to 4. ovogodišnja trka Кupa Srbije Biciklističkog saveza Srbije u planinskom bicikliznu. Podsećamo, svaki plasman, pojedinačni i ekipni, nosi bodove koji će u zbiru odrediti konačni uspeh timova na kraju sezone.

Viber image 2023 04 26 19 32 29 495 1
Endorfin, g. Milanovac, 5. Kup planinskog biciklizma

U nedelju se vozila druga tura međunarodne Epic Serbia serije, u beogradskom Кošutnjaku. Кadet (U15) Endorofina, Branislav Ilić bio je 5. od ukupno 17 takmičara. U sam vrh tabele upisali su se mladići iz Turske. Gosti su dominirali i juniorskom trkom, u kojoj je Milanovčanin Vladimir Antonijević bio pretposlednji od ukupno 18 učesnika.

Na Кošutnjaku, u Apsoltnoj master kategoriji, Dragiša Trašević je bio 3, Milan Jovanović 6, a Marko Vujičić 8. od ukupno 14 učesnika. Prethodno je, za Uskrs, na Petrovaradinskoj tvrđavi Branislav Ilić stigao 5. u Epic seriji, kao jedini predstavnik Endorfina u Novom Sadu.

Biciklisti milanovačkog tima već u nedelju voze Fruškogorski maraton, a vikend nakon toga su na 5. trci Kupa, ovoga puta u Novom Pazaru,

M.M.GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima