OO SPS G. Milanovac: Jovica Carević ostavio neizbrisiv trag u političkom, društvenom i sportskom životu G. Milanovca

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Gornjem Milanovcu sa žaljenjem obaveštava članove, simpatizere kao i sve građane opštine Gornji Milanovac da je iznenada preminuo jedan od osnivača Partije u Gornjem Milanovcu drug Jovica Carević.

Jovica Carević rođen je 10. aprila 1958.godine u Gornjem Milanovcu. Od osnivanja SPS 1990. godine do 2010. godine obavljao je funkciju sekretara Izvršnog odbora Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Gornjem Milanovcu, da bi posle smrti predsednika Dražimira Marušića 2010. godine, preuzeo da vrši funkciju predsednika Opštinskog odbora SPS Gornji Milanovac, sve do 2022. godine.

U svojoj bogatoj partijskoj i političkoj karijeri obavljao je i niz drugih funkcija, predsednik Okružnog odbora SPS Moravičkog okruga, član Glavnog odbora SPS, odbornik SPS u Skupštini opštine Gornji Milanovac, član Opštinskog veća, direktor Javnog preduzeća za puteve opštine Gornji Milanovac.

Kao energični partijski radnik bio je sinonim za SPS, odan Partiji u najtežim vremenima po nju.

Socijalistička partija Srbije opraštajući se od Jovice Carevića, obavezuje se da će čuvati trajno sećanje na njega, uvereni da ćemo znati slediti put, put istine i socijalne pravde i ostati dostojni njegove borbe za bolje sutra.

Jovica Carević je ostavio neizbrisiv trag u političkom, društvenom i sportskom životu Gornjeg Milanovca.

Počivaj u miru, otišao si u večnost.

Komemoracija će biti obavljena u četvrtak, 4. maja, u 10 sati, u sali SO Gornji Milanovac, a sahrana će biti obavljena u 13 sati, na groblju u Velereči.

OO SPS GORNjI MILANOVAC

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima