Pavle Sretenović – reprezentativac Srbije u karateu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 267

Ove godine će još jedno ime biti dopisano na spisak najuspešninih članova Karate kluba Do Kan – a to je desetogodišnji Pavle Sretenović.

Naime, na adresu ovog kluba stigao je poziv selektora reprezentacije Srbije za nastup ovog mališana na predstojećem Balkanskom prvenstvu za decu, koje će biti održano od 26. do 28. Maja u Baru, u Crnoj Gori.

– Pavle je nosilac plavog pojasa u karateu, a pored vrhunskih sportskih dostignuća trebalo bi napomenuti da je uporedo i odličan đak trećeg razreda OŠ“Kralj Aleksandar I“, takođe i odličan učenik prvog razreda izdvojenog odeljenja MŠ „Dr Vojislav Vučković“ iz Čačka na instrumentu klavir, a osvajač je trećeg mesta na regionalnom Školskom takmičenju iz matematike, njegovog omiljenog predmeta –  sa ponosom ističu u KK Do Kan.

Vrednim i predanim radom sa sportistima mlađih uzrasta koji se sprovodi u klubu, „Do Kan“ je iznedrio veliki broj vrhunskih sportista i takmičara, od kojih je ne mali broj nastupao i osvajao medalje za reprezentaciju Srbije, kažu u klubu

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima