Promocija knjige: “Umeće preobražaja života” DANAS

Premier nikad brzi gm 600x130 1 146

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u petak, 12. maja 2023. godine u velikoj sali knjigu “Umeće preobražaja života” koju potpisuje Dušan Jovanović, dipl.inž.maš, dugogodišnji direktor i konsultant mnogih kompanija.

Knjiga je plod četrdesetogodišnjeg istraživanja i duhovnog tragalaštva autora. Bavi se pozitivnim mislima, životnom filozofijom, ezoterijom, služi kao vodič sa životnim upustvima i namenjena je duhovnim tragaocima. Knjiga pomaže u otkrivanju životne svrhe, govori o značaju odluka, znanja, discipline i života u skladu sa Zakonima univerzuma. 

UMEĆE PREOBRAŽAJA ŽIVOTA otkriva: Kako naše odluke utiču na naš život? Kako otkriti i živeti svoju misiju-svrhu? Kako učiniti preobražaj života ako život krene stranputicom? Kako planirati i ostvariti životne ciljeve? Značaj znanja i duhovnog tragalaštva. Kako disciplina ima moć da menja život? Kako postaviti životne ciljeve? Kako život u skladu sa zakonima univerzuma postaje bogatiji? Novu reč LJUBIPLINA koja je kovanica od dveju reči ljubav + disciplina. Kako preživeti krizna vremena, kakva je nova Nojeva kapsula?  

Početak promocije je u 18:00.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima