Poslednje kolo Prve lige – Metalac danas u Vršcu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 303

Duel Vršca i Metalca neće imati značajne posledice po status oba kluba, jer su ranije osigurali mesto u prvoligaškoj konkurenciji. Milanovčanima će, doduše, ovo možda biti jedini meč od početka veoma torbulentne sezone, zbog kojeg neće morati da prolaze kroz napetosti, stres i strepnje.

Gledaćemo ih, sva je prilika, po prvi put u sasvim rasterećenoj igri, u kojoj, kako kažu u timu, nameravaju da uživaju i izbore se za vrlo interesantan rekord. Naime, iako je izgledalo da Metalac u završnici prvenstva stalno pleše na ivici za put bez povratka, oni su zapravo vezali čak sedam utakmica bez poraza, i u Vršcu žele da ubeleže osmu.

– Šta je sve Metalac prošao krajem prethodne i tokom ove sezone, teško je pobrojati i time će se klub baviti kad se prvenstvo i formalno završi, – rekao je šef struke plavobelih, Vladica Petrović. – Sada možemo samo da čestitamo našim igračima, koji su izneli veliki teret, velike pritiske, konsolidovali se kad je bilo najteže i sačuvali obraz Metalcu. U Vršcu želimo da stavimo tačku na sve, i to na pravi način, kroz osvajanje bodova i priliku da se momci razigraju protiv ekipe koja se samo poželeti može za jedan pravi, muški, fudbalski okršaj. Mnogo puta smo naglasili da Metalcu niko ništa neće oprostiti i prepustiti bez maksimalne borbe, pa neće ni sada. Pobediti Metalac u bilo kom meču je velika stvar i Vrščani će sigurno ići na to da trijumfom završe ligu.

Utakmica počinje u nedelju od 17.30h.

M.M.GMInfo

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima