Fićović posle Vršca: Na igračima je da usvojie sva ova nova iskustva, Uprava će doneti odluku o daljim ciljevima

Premier nikad brzi gm 600x130 1 179

Odigrao je Metalac utakmicu poslednjeg kola ovosezonske Prve lige onako kako je iz kluba i najavljeno – rasterećeno, s visokim stepenom samopouzdanja posle ranije obezbeđenog opstanka, i uz probu nekoliko različitih taktičkih rešenja koja mogu poslužiti kao model igre od jeseni.

Pobedili su Vršac sa 1:4, ekipu koja je takođe prikazala kreativnost i fleksibilnost u pristupu, pruživiši šansu značajnom broju mlađih, poletnih pojedinaca da se nadigravaju i pokažu. Bila je ovo osma uzastopna utakmica koju su Milanovčani završili neporaženi.

– Zaista sjajan način da završimo jedno vrlo naporno prvenstvo puno promena i izazova, – rekao je najbolji akter meča i strelac prvog gola za Metalac, Stefan Fićović. – Bilo je uživanje igrati protiv Vrščana, koji su viteški hteli da se nadmudruju i stvore sve preduslove da svaki igrač dobije izazov u kom će se dokazati. Rezultatski smo bili uspešniji, što ne umanjuje mnogo utisak koji su domaćini ostavili. Što se nas tiče, tek ćemo videti kako će se Metalac odrediti prema sledećoj sezoni i koji će ciljevi biti, to je nešto čime će se svakako baviti uprava kluba. Na nama igračima je da sredimo utiske s terena, izvučemo pouke, usvojimo sva ova nova iskustva. I, naravno, da zasluženo odmorimo, sezona je zaista dugo trajala.

M.M.GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima