Pet filmova bioskopskom repertoaru od 7. do 12. juna

Premier nikad brzi gm 600x130 1 320

Film: Mala sirena – 7. jun u 16h (2D sinhronizovan an srpski)

Film mala sirena 580x380 c 2
Foto: kcgm. Org. Rs

„Mala sirena“ je omiljena priča o sireni koja žudi da iskusi život na kopnu i, protivno želji svog oca, kralja Tritona, posećuje površinu, gde se zaljubljuje u čoveka, princa Erika.

Žanr: muzički, porodični, fantazija
Glumci: Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Noma Dumezweni
Režiser: Rob Marshall

Animirani film: Spajdermen: putovanje kroz spajder-svet – 7. jun, u 18h

Film spajdermen 580x380 c 1
Foto: kcgm. Org. Rs

Nakon što se ponovo sastao sa Gven Stejsi, Majls Morales, bruklinski, prijateljski nastrojen Spajdermen iz okruženja katapultira se u drugi svemir, gde susreće tim spajder-ljudi koji su zaduženi za zaštitu Multiuniverzuma. Ali kada heroji uđu u sukob oko toga kako da se suoče sa novom pretnjom, Majls se suprotstavlja drugim spajder junacima I mora ponovo da nauči šta znači biti heroj kako bi mogao da spasi ljude koje najviše voli…

Žanr: animirani film

Film: Babaroga – 7. jun, u 21h

Film babaroga 580x380 c 1
Foto: kcgm. Org. Rs

Sestre Sejdi i Sojer suočavaju se sa nedavnim gubitkom majke. Od oca Vila, terapeuta ne dobijaju punu podršku jer se i on nosi sa sopstvenim bolom. Kada se u njihovoj kući neočekivano pojavi nesrećni pacijent tražeći pomoć, za sobom ostavlja zastrašujuću natprirodnu stvar kojoj su porordice plen, a njihova patnja hrana.

Žanr: horor

Film: Praznici na italijanski – 8. i 12. jun u 18h

Film italijanska porodica 580x380 c 1 1
Foto: kcgm. Org. Rs

Sebastijan Maniskalko udružuje snage s legendarnim Amerikancem italijanskog porekla u novoj urnebesnoj komediji o porodici u kojoj će se svako od nas prepoznati. Radnja se vrti oko Sebastijana koga njegova verenica ohrabruje da dovede svog oca imigranta, frizera, Salva (De Niro), na praznično druženje sa svojom superbogatom i izuzetno ekscentričnom porodicom (Kim Katral , Anders Holm, Bret Dijer, Dejvid Raše). Vikend se razvija u nešto što se može opisati samo kao „sukob kultura“, ostavljajući Sebastijana i Salva da na malo teži način otkriju kako je sjajna stvar u porodici, zapravo sve.

Žanr: komedija
Glumci: Sebastian Maniscalco, Robert De Niro, Leslie Bibb, Kim Cattrall, Anders Holm
Režiser: Laura Terruso

Film: Transformersi: buđenje zveri  – 8. i 12. jun, u 20h

Film transformersi 580x380 c 1
Foto: kcgm. Org. Rs

U režiji Stivena Kejpla Džuniora, sa Entonijem Ramosom i Dominik Fišbek u glavnim ulogama. Vraćajući se akciji i spektaklu koji su oduševili fanove širom sveta, film TRANSFORMERSI – BUĐENJE ZVERI odvešće bioskopsku publiku u jedinstvenu avanturu iz devedesetih godina u kojoj ćemo, pored Autobota upoznati i potpuno novu vrstu Transformersa – Maksimalse. Nova vrsta postaće deo već postojeće bitke na Zemlji, koja se vodi između Autobota i Deseptikona.

Žanr: akcija, avantura, naučna-fantastika
Glumci: Anthony Ramos, Dominique Fishback, Tobe Nwigwe, Peter Cullen, Ron Perlman
Režiser: Steven Caple Jr.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima