Bazen zatvoren

Danas počinje glasanje za naziv objekta zatvorenog bazena

Opština Gornji Milanovac, u sklopu priprema za svečano otvaranje novoizgrađenog objekta zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu, raspisala je 5. aprila nagradni konkurs za predlog naziva zatvorenog bazena PITAM ZA KUMA.

Sugrađani su imali priliku da prethodnih 20-tak dana šalju svoje predloge naziva objekta zatvorenog bazena, dok od danas počinje glasanje za odabir imena.

„Komisija je razmotrila sve pristigle predloge i izvršila odabir 5 predloga koji ulaze u uži izbor naziva objekta zatvorenog bazena.

Molimo vas da svojim odabirom imena učestvujete u izboru naziva.

OVDE je link koji vodi direktno na sajt opštine gde se može glasati za jedan od pet ponuđenih predloga,“stoji u obaveštenju kabineta predsednika opštine Gornji Milanovac.

Podsećamo, odabir 5 najuspešnijih predloga naziva objekta zatvorenog bazena izvršila je Komisija koju je formirao predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević.

Autori izabranih predloga dobijaju nagradu u vidu besplatne godišnje karte za korišćenje usluga zatvorenog bazena i drugih sadržaja u okviru ponude Sportsko-rekreativnog centra u Gornjem Milanovcu.

O konačom izboru naziva objekta zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu daće građani putem glasanja na veb sajtu opštine Gornji Milanovac: https://gornjimilanovac.rs/  do 13.05.2024. godine.

Rezultati konkursa biće objavljeni 14. maja 2024. godine.

V.P. gmifo.rs

povezani tekst – Poziv na konkurs „Pitam za kuma“

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *