Tradicionalna zabava TAKOVO – Bogat muzički program

Tradicionalna zabava fudbalskog i odbojkaškog kluba Takovo, povodom 113 godina postojanja fudbalskog i 48 godina odbojkaškog kluba, biće organizovana u utorak 11. juna, sa početkom u 19 časova, u hotelu „Šumadija“.

FK Takovo je zajedno sa OK Takovo od 2017. godine otpočeo organizaciju godišnjih zabava čiji je glavni cilj promocija dugogodišnje tradicije, uspeha ova dva kluba i sporta koji će uz lepo druženje dalje pomoći finansijsku konsolidaciju i stabilnost klubova kao i obnavljanje infrastrukture.

Organizatori zabave kađu da su se još jednom potrudili da obezbede atraktivne muzičke goste.

Tradicionalno voditelj programa je Goran Milivojević Čupo (ove godine polufinalista “Nikad nije kasno”) kao i Ružica Čavić (ove godine finalistkinja “Nikada nije kasno”).

Gost iznenađenja je Dženan Lončarević. Takođe, tu noć goste će dobrom muzikom zabaviti i Jelena Simović, Jana, Luka i Džengi.

– Kao što smo više puta pomenuli, ova zabava, koju u poslednje dve godine organizujemo i dva puta godišnje,  veoma je važan segment popunjavanja budžeta odbojkaškog i fudbalskog kluba Takovo. Razlog je, naravno, uvek izazovna prihodovana strana. Jer za funkcionisanje naših klubova, na trenutnom nivou, a imamo odbojkaše u Superligi, odbojkašice u Prvoj A ligi i fudbalere u vrlo izazovnoj Trećoj ligi, sa svim mlađim selekcijama i ukupno 450-500 članova ovih klubova, treba mnogo novca. Jedan deo obezbedi Opština, sve ostalo se sami snalazimo i uvek nedostaje 4-5 miliona dinara. Nadamo se da će Milanovčani tj. gosti zabave naći načina da nas podržite, kao što u kontinuitetu rade a na čemu im se još jednom zahvaljujemo – poručuju organizatori jesenje zabave TAKOVO i dodaju – Koncept zabave je da sa jedne strane puno prijatelja pomogne da troškovi budu što niži (besplatna sala hotela, besplatna muzika, popusti ili gratis piće, popusti ili gratis hrana…), a sa druge strane pojedinci i firme (sponzorstvom tim povodom ili uplatom ulaznica za jedan broj svojih ljudi) nam pomognu da sa prihodovne strane dobijemo što više možemo.

Zabava počinje od 19h u velikoj sali hotela „Šumadije“, cena ulaznice iznosi 4.000 dinara, a uključuje bogat muzički program, piće i hranu.

Celokupan prihod od ulaznica namenjen je daljoj stabilizaciji klubova i obnavljanju infrastrukture.

Fudbalska i Odojkaška porodica Takova, uz veliku zahvalnost, sa ponosom ističe da su prethodne zabave imale velikog efekta i značajno doprinele konsolidaciji klubova i popunjavanju budžeta.

Ulaznice i sve informacije na 063 647 424 Darko, 063 568 368 Nenad  i 066 302 301 Sneža.

V. Popović, gminfo.rs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *