Vanredno stanje

SUŠA UZIMA DANAK U GORNJEM MILANOVCU! Meštani već danima bez vode: U selima Teočin i Brezna proglašena vanredna situacija

SUŠA UZIMA DANAK U GORNJEM MILANOVCU! Meštani već danima bez vode: U selima Teočin i Brezna proglašena vanredna situacija

Zbog jako teškog stanja na teritoriji Gornjeg Milanovca uslovljenog dugotrajnom sušom, proglašena je vanredna situacija u selima Teočin i Brezna.

– Javno komunalnom preduzeću je naloženo da obezbedi cisternu sa pijaćom vodom za meštane ovih mesnih zajednica sve do ukidanja vanredne situacije – rekao je za Rinu predsednik opštine Dejan Kovačević.

Blic preporučuje

AKO VIDITE OVO NA NEBU, SKLANJAJTE SE! 9 znakova da stiže SUPERĆELIJSKA OLUJA: Donosi grad veličine teniske loptice, a jedna stvar je razlikuje od običnog nevremena

SEZONA URAGANA POČELA RANIJE! Oluja Beril udara na Karibe, izdata upozorenja: Prete poplave i visoki talasi

OGROMAN CRNI OBLAK NAD ZAGREBOM Strašno nevreme stiglo u Hrvatsku, divljaju grad, kiša i vetar, objavljeno CRVENO UPOZORENJE (FOTO, VIDEO)

Uvedene zabrane

Takođe, naloženo je formiranje seoskog odbora radi upravljanja seoskim vodovodom i doneta je zabrana korišćenja vode iz seoskog vodovoda za zalivanje poljoprivrednih kultura, pranje automobile i mehanizacije.

Na građane se još jednom apeluje da smanje potrošnju kako bi se situacija sa vodosnabdevanje bar malo popravilo.

Zbog nedostatka vode proglašeno vanredno stanje

Zbog posledica elementarne nepogode, nedostatka vode za piće, na predlog Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Gornji Milanovac, proglašena je vanredna situacija u naseljenim mestima Teočin i Brezna.

Javno komunalnom preduzeću je naloženo da obezbedi cisternu sa pijaćom vodom za meštane ovih mesnih zajednica sve do ukidanja vanredne situacije.

(Rina)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *