Samo da ga nađemo, bar da ga dostojno sahranimo: Bolan apel Miloja koji još traži nestalog oca Branka

Prošlo je tačno tri nedelje od kada porodica traga za nestalim Brankom Jovčićem (68) iz gornjomilanovačkog sela Beršići koji je svoj dom napustio 15. juna i otišao u nepoznatom pravcu.

– Već je dugo vremena prošlo i ne verujemo da je živ, samo se nadamo da ćemo ga naći da ga dostojno sahranimo. Pod znakom pitanja je u kakvom je stanju njegovo telo posle toliko vremena – kazao je za agenciju RINA, Brankov sin Miloje.

On dodaje da su mu za sve ovo vreme najviše pomagali prijatelji, rodbina i komšije, ali potraga nije urodila plodom. Nažalost, niko od nadležnih, vatrogasci i policija, se nije posebno uključio pa je bio oslonjen sam na sebe i dobre ljude koji mu nesebično pomažu.

– Potraga za njim sada već ide jako otežano. Počeli su radovi u polju i sve je manji broj ljudi koji može da se odazove. U subotu ćemo u novu potragu, pomoći će mi par drugova sa kojima ću pretražiti korito reke Ozremice pa sve do Savinca, ali i prema reci Dičini. Ako to ne urodi plodom, poslednja mi je opcija da čekam da se pokose trave koje su preko metra, ili ako neko ko krene u pečurke ga ugleda – priča Miloje.

Porodica moli da ukoliko ga neko vidi obavesti policiju ili pozove na broj 064-131 42 67.

(Telegraf.rs)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *