Impuls kurs linkedin poslovna stranica kreiranje i optimizovanje 1

Impuls centar: Kurs ,,LinkedIn poslovna stranica – kreiranje i optimizovanje’’

Premier nikad brzi gm 600x130 1 327

Regionalni inovacioni startap centar Impuls dizajnirao je jedinstven kurs, ovoga puta za privredu, odnosno, sve poslovne ljude sa teritorije opštine Gornji Milanovac.  Kurs pod nazivom ,,LinkedIn poslovna stranica – kreiranje i optimizovanje’’ biće realizovan 1. novembra, od 17 do 20h u prostorijama Impuls centra. 

Namenjen je vlasnicima, kao i donosiocima odluka u preduzećima sa teritorije opštine Gornji Milanovac, koji žele da povećaju vidljivost svojih preduzeća na ovoj poslovnoj mreži. 

-Kurs će pokriti sve važne oblasti, od kreiranja poslovne stranice, preko optimizacije do saveta za stvaranja zajednice. Naučićete da napravite savršenu stranicu za vaše preduzeće i saznaćete koje su sve prednosti LinkedIn mreže za vaše poslovanje – poručuju iz Impuls centra.

LinkedIn mreža je i dalje nepoznanica za mnoge čak i u poslovnom svetu. Odličan je alat za stvaranje vaše jače i šire poslovne mreže. 

– Ako u svom poslovanju često nailazite na poteškoće i na neočekivane rezultate možda je ovaj kurs baš za vas. Vreme je da saznate šta sve nudi Linkedin i kako stvarno funkcioniše najvažnija poslovna društvena mreža današnjice – ocenjuju u Impuls centru.

Predavač na ovom kursu je Sonja Jovović. Ona se već više od deset godina bavi edukacijom i do sada je održala brojne radionice na teme Ads alata, Google Profile (bivši Google My Business), Google analitike, LinkedIn-a. 

Jedan od ciljeva Impuls centra je da poslovne edukacije organizuje u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima. 

Kurs se realizuje za privredni sektor Gornjeg Milanovcakao resurs za osnaživanje njihovog digitalnog prisustva na internetu zahvaljujući Programu podrške radu startap i smart siti centara Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Prisustvo na ovom kursu je potpuno besplatno uz obaveznu prijavu na sledećem linku.

Regionalni inovacioni startap centar Impuls je projekat podržan od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije, a u realizaciji Opštine Gornji Milanovac.

/Impuls

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *