Img 20221028 111012

Naučni klub Gornji Milanovac na Sajmu knjiga

Premier nikad brzi gm 600x130 1 305

 

Vaspitači PU „Sunce“, Sandra Tucović, Dušica Novaković, Jelena Đoković, Nevena Milanović Carević i Jelena Pantelić u petak, 28. oktobra učestvovali su na 65. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga kao predstavnici ove ustanove i Naučnog kluba Gornji Milanovac.

Imajući u vidu, nedavno realizovanu manifestaciju „Evropska noć istraživača“ koja je protekla sa velikim brojem posetilaca svih radionica koje su realizovane u našem gradu, a takođe i  oduševljenjem predstavnika ove manifestacije i samih organizatora, Centra za promociju nauke, ovaj iako najmlađi Naučni klub u Srbiji, imao je priliku da se promoviše pred posetiocima Sajma.

Img 20221028 110630
Foto: pu sunce

Najpre je prikazana prezentacija od ideje do realizacije Senzomotornog zida, Senzornog vrtića, Ogledno-istraživačkog centra, koje su privukle pažnju prestavnika Centra za promociju nauke i rezultirale otvaranjem Naučnog kluba Gornji Milanovac u oktobru 2018. godine.

– Ovo je drugi put da smo na Sajmu, hvala organizatorima koji su nas pozvali i dali nam priliku da se promovišemo na ovoj prestižnoj manifestaciji – kažu predstavnice ovog Naučnog kluba.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *