„Premier taxi“ predstaviće u petak Milanovčanima svoja električna vozila najnovije generacije

Premier nikad brzi gm 600x130 1 105

Novo iz “Premier taksija“, na milanovačkim ulicama automobili na električni pogon

Grupacija Premier predstaviće Milanovčanima, u petak 4. novembra, od 12 do 16 sati, na Trgu kneza Mihaila, svoja električna taksi vozila najnovije generacije.

Na gradskom trgu tog dana „Premier taxi“ izložiće najsavremenija vozila na elektropogon iz svoje auto-flote..

– Bezbednost, pouzdanost, kvalitet, iskustvo, briga o životnoj sredini i zajednici, dovoljno razloga da koristite “PREMIER“ taksi. Zato vas očekujemo, u petak,  da vam predstavimo električna taksi vozila najnovije generacije. Dođite da se družimo“ poručuju iz Premier grupacije.

Premier
foto: premier taxi

Automobilska industrija, koja je označena kao jedan od najvećih “krivaca” za klimatske promene, postavila je sebi za cilj da vozila učini što manje štetnim po okruženje.

Poslednji novitet su automobili na električni pogon. Njih je sve više na ulicama svetskih metopola, a od sada sa Premier taksijem i na milanovačkim.

Kao društveno odgovorna kompanija grupacija “Premier” je brigu o ekologiji postavila na najvišu letvicu svojih ciljeva.

Zbog toga su sva njihova vozila na TNG (tečni naftni gas) ili hibridni pogon (kombinacija klasičnih i elektromotora) poslednje generacije.

Premier
foto: premier taxi

Ovog puta rešili su da odu i korak dalje. Nabavili su prve primerke vozila na električni pogon koji će Milanovčanima biti predstavljeni u petak, na Trgu kneza Mihaila, od 12 do 16 sati.

Reč je o najnovijem tipu “folksvagen golfa”, a moći će da se prepozna po belo-plavoj boji, a ne prepoznatljivoj belo-zelenoj kombinaciji, koja je uobičajena kada su u pitanju “Premier” taksi vozila.

313907572 806201783994096 5655271832519181881 n
foto: Premier taxi

Grupacija “Premier” je još jednom pokazala svoju ozbiljnost, odgovornost i rešenost da svojim korisnicima pruži najbolje, u skladu sa svetskim standardima.

Kako PREMIER taksi veoma uspešno posluje u Gornjem Milanovcu već dve godine očekuje se da uskoro ova bešumna vozila, zagospodare ulicama varoši podno Rudnika.

 

PR TEKST/GMinfo

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima