Metalac sajam zaposljavanja 1

Prvi Sajam poslova u Metalcu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 106

Sigurnost, reputacija kompanije, njena društvena odgovornost, dobri uslovi rada, porodična tradicija, mogućnost napredovanja za dobre radnike i negovanje pravih vrednosti … – najčešći su odgovori potencijalnih kandidata na pitanje “Zašto biste odabrali Metalac kao potencijalnog poslodavca”, na Sajmu poslova, upriličenom po prvi put u Metalcu 28. oktobra.

Metalac je ovom manifestacijom otvorio vrata svim zainteresovanim osobama iz grada i okolnih mesta koji žele da svoju karijeru započnu, ili nastave, u jednom od proizvodnih društava kompanije.

Sajam poslova u Metalcu organizovale su i otvorile menadžerke Službe za ljudske resurse, koje su uz maksimalnu podršku svojih kolega iz proizvodnih društava, predstavile kako potrebe Metalca, tako i sve benefite koje kompanija pruža svojim zaposlenima.

Metalac sajam zaposljavanja 2
Foto: metalac ad

„Sajam poslova“ upriličen je u impresivnom prostoru takozvanog show-room-a. Vrata Kompanije za sve kojii su u potrazi za poslom bila su otvorena od 11 do 17 časova.

Potencijalni kandidati upoznati su prvo sa mogućnostima i potencijalima Kompanije, posredstvom video materijala, publikacije i, najvažnije, neposrednim razgovorom sa predstavnicima Metalčevih društava.

Metalac sajam zaposljavanja 1
Foto: metalac ad

Uz sva bitna pojašnjenja, poseban akcenat je bio na okvirima koji najviše zanimaju potencijalne kandidate za posao a to su: odgovarajuće radno mesto, sigurna, redovna i stimulativna zarada, bezbedni i moderni uslovi rada, novčani i nenovčani benefiti, mogućnost usavršavanja i napredovanja.

Metalac sajam zaposljavanja 3
Foto: metalac ad

O svemu tome oko 60 dobro raspoloženih kandidata razgovaralo je sa predstavnicima. Nakon temeljnih razgovora jedan broj kandidata će biti direktno pozvan na intervjue i najverovatnije angažovan dok su ostali evidentirani u bazi podataka i biće pozivani kad se ukaže potreba.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *