Mili9855 1

Kampanja „Pažljivo sa životima“

Premier nikad brzi gm 600x130 1 39

Savet za bezbednost saobraćaja Opštine Gornji Milanovac organizuje razne kampanje vezane za bezbednost u saobraćaju od kojih je jedna namenjena starim licima pod sloganom „Pažljivo sa životima“.

Mili9813 1
Foto: kabinet predsednika opštine g. Milanovac
Mili9788 1
Foto: kabinet predsednika opštine g. Milanovac

Tim povodom danas je u Domu penzionera održano predavanje za naše najstarije sugrađane sa ciljem da se kod penzionera podigne svest o bezbednom učestvovanju u saobraćaju.

Mili9870 1
Foto: kabinet predsednika opštine g. Milanovac

– Kampanja „Pažljivo sa životima“ ima za cilj da starijima ukaže na neka najrizičnija ponašanja i neke najčešće greške koje prave kao učesnici u saobraćaju koje ih mogu dovesti do povreda ili stradanja. Kampanju smo započeli jutros na pijaci, gde smo razgovarali sa penzionerima i podelili im poklone koji će im služiti za bolju vidljivost u saobraćaju – rekao je Srđan Vuković, diplomirani inženjer saobraćaja.

Mili9746 1
Foto: kabinet predsednika opštine g. Milanovac

Pored ove, u toku je još jedna kampanja vezana za bezbednost u saobraćaju, a namenjena je biciklistima, motociklistima i mopedistima, kao i mladim učesnicima u saobraćaju, u okviru koje su aktivisti razgovarali sa našim sugrađanima na gradskom trgu i delili im promo materijal: reflektujuće prsluke, zvonca za bicikl, majice i drugo.

Mili9832 1
Foto: kabinet predsednika opštine g. Milanovac

Iz Saveta za bezbednost u saobraćaju Opštine Gornji Milanovac u okviru svojih aktivnosti za sledeću sedmicu najavljuju još i kampanju koja se odnosi na bezbednost traktorista, kao i dodelu auto sedišta za malu decu, čime će biti obuhvaćene sve rizične kategorije učesnika u saobraćaju.

izvor: Kabinet predsednika opštine G. Milanovac

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *