Img 4655

Impuls: Održana sertifikovana radionica na temu inovacija

Premier nikad brzi gm 600x130 1 131

Regionalni inovacioni startap centar Impuls u partnerstvu sa Regionalnom agencijom za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga organizovao je besplatnu sertifikovanu radionicu na temu inovacija.

Polaznici radionice upoznali su se sa mogućnostima i načinima razvoja inovacija u svojim preduzećima i preduzetničkim delatnostima, načinima za sufinansiranje inovativnih ideja kao i o mogućnostima i načinima za saradnju sa potencijalnim partnerima u zemlji i inostranstvu.

Inovacije su imperativ današnjeg privrednog i ekonomskog razvoja kako u svetu tako i kod nas. Učesnici radionice su tokom tročasovne obuke saznali da postoje različite vrste inovacija, načini razvijanja, alati i finansiranja. Dobili su saznanja i o svim dostupnim domaćim i međunarodnim fondovima na koje mogu da konkurišu sa svojim inovativnim idejama u narednom periodu.

Svi polaznici su nakon radionice dobili sertifikat o uspešno završenoj obuci.

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga osnovana je 2008.godine, sa ciljem objedinjavanja potreba Raškog i Moravičkog okruga u procesu planiranja i sprovođenja razvojnih aktivnosti, uz podršku Programa za razvoj opština u jugozapadnoj Srbiji UNDP PRO koji finansira Evropska unija i Švajcarska vlada.

/Impuls

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *