Impuls centar: Organizovan kurs Postani frontend web developer

Premier nikad brzi gm 600x130 1 255

Kao mesto koje podržava razvoj inovacija u kome su programeri važan deo zajednice,  Impuls centar je u subotu 24. decembra uspešno realizovao i poslednji završni modul tromesečnog kursa Postani frontend web developer.

Img 5177 1
Foto: impuls centar

Kurs je bio prilagođen početnicima i osmišljen tako da postupnim učenjem, uz jaku podršku Impuls zajednice, polaznici su imali mogućnost da steknu nova znanja i veštine koje su im omogućile da poboljšaju dalji radi i napredak u svojim karijerama. 

Realizovan je po kombinovanom modelu nastave, dva puta sedmično sa preko pedeset sati mentorstava i nastave: uživo nastava (12 modula) u prostorijama Impuls centra i online konsultacije sa predavačem (12 modula) po želji polaznika. 

Img 5157 1
Foto: impuls centar

– Završni modul je obeležio pregled i analizu završnih radova polaznika. Kroz detaljnu analizu njihovih tek napravljenih sajtova video je sjajan rezultat tromesečnog rada. Polaznici su izjavili da su veoma zadovoljni oblastima rada i tempom realizacije ovog kursa kao i samom organizacijom – kažu u Impuls cenru.

Predavači i mentori na kursu su bili Danilo Vešović i Nikola Dotlić, priznati IT edukatori u Srbiji i na Balkanu. Danilo Vešovoć, osnivač je YouTube kanala Danilo Vešović, onlajn škole i autor mnogobrojnih onlajn kurseva. 

Img 5130 1
Foto: impuls centar

Obezveđena je i nagrada najboljem polazniku kursa. Dobitnik besplatnog godišnjeg pristupa svim kursevima na sajtu Danila Vešovića je Aleksandar Lazović. 

Kurs se realizovao zahvaljujući Programu podrške radu startap i smart siti centara Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije. 

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima