Tri filma na repertoaru bioskopa Kulturnog centra do 27. januara

Premier nikad brzi gm 600x130 1 294

Animirani film: Priče iz skrivenog grada: Banda čupavih repova (2d / sinhronizovan na srpski), 23, 24. i 25. januar, u 18h

Pripremite se za pustolovinu!
Megi Digins, vombat koja se pretvorila u Čudesnu ženu, nenamerno postaje gradski superheroj nakon što je nevoljno spasila bandu početnika superheroja od sigurne propasti.

Žanr: animirani, fantazija, porodični
Režiser: Ricard Cussó

Film: Oluja, 23, 24. i 25. januar, u 20h

Drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu.

U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se selo napada. U toj bitci za opstanak, naši junaci vode I svoje lične bitke a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove I potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji…

Žanr: ratni, drama
Glumci: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić
Režiser: Miloš Radunović

Film: Fabelmanovi, 26. i 27. januar, u 20h

U novoj, uzbudljivoj filmskoj priči Spilberg donosi intimni pogled u svoje detinjstvo u polu-autobiografskom filmu koji prati osetljive godine mladića koji će otkriti potresnu porodičnu tajnu, čije otkriće će ga podstaći da uroni u svet filmova, koji će mu pomoći da spozna istinu o sebi i drugima.

Žanr: drama
Glumci: Michelle Williams, Gabriel La Belle, Paul Dano, Seth Rogen, Judd Hirsch
Režiser: Steven Spielberg

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima