Dveri GM: Poslanik Milovan Jakovljević na usluzi građanima u petak

Premier nikad brzi gm 600x130 1 19

„Polazeći od osnovnog našeg stava da vlast treba da služi građanima, a ne obratno, odmah nakon konstituisanja republičkog parlamenta, obećali smo građanima naše opštine da ćemo im omogućiti direktan kontakt sa narodnim poslanicima SP Dveri. To svoje obećanje već smo počeli da ostvarujemo i sa tom aktivnošću nastavljamo i dalje,“ navodi se u saopštenju SP Dveri OO Gornji Milanovac, čije sapštenje prenosimo.

„Naime, u petak, 17. februara u prostorijama OO Dveri u Gornjem Milanovcu, Ulica Heroja Draževića broj 3, lokal broj 11, u periodu od 11 – 15 časova, sa građanima naše opštine razgovaraće narodni poslanik Milovan Jakovljević.

Milovan je privatni preduzetnik i malinar iz Ivanjice. U Narodnoj skupštini se prevashodno bavi problemima poljoprivrednih proizvođača, inače je i potpredsednik Srpskog pokreta Dveri.

Biće to prilika da svi građani koji imaju probleme, a ne mogu da ih reše u dogovoru sa lokalnim vlastima, dođu i upoznaju narodnog poslanika sa njima. On će učiniti sve što je u njegovoj moći, i moći poslaničke grupe Dveri, da se sa tim problemima upoznaju vlasti na višem, republičkom, nivou i tako omogući lakše i brže njihovo rešavanje.

Na ovaj način građani će moći ne samo da ubrzaju rešavanje svojih problema, nego će dati i svoj doprinos boljem funkcionisanju vlasti, što je u interesu svih nas.

Takođe, skrećemo im pažnju na to da ih razgovor sa našim poslanicima ni na šta ne obavezuje i da u njemu mogu da dobiju i one informacije do kojih bi na drugi način teže došli,“ stoji u saopštenju koje potpisuje medijski tim SP Dveri OO Gornji Milanovac.

*Svi navodi izneseni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. GMinfo nije autor teksta.

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima