Kulturni centar: Bioskopski repertoar 3. – 10. mart

Premier nikad brzi gm 600x130 1 373

Animirani film: MOJA VILA ŠEPRTLJA, (2D – sinhronizovan n srpski)  3. mart, u 18h

Violeta, radoznala i luckasta vila se izgubila u ljudskom svetu. Da bi se vratila u svoj vilinski svet, ona se udružuje sa dvanaestogodišnjom devojčicom Maksi i otkriva svoju pravu sudbinu.

Film moja vila seprtlja 580x380 c 2
Foto: kcgm. Org. Rs

Violeta je na obuci da postane zubić vila, ali umesto da stvara zabavne igračke kao prava zubić vila, sve što ona uspeva da napravi su… ljubičice. Sada joj predstoji godišnji ispit: Samo vile koje ga polože dobijaju dragulj uz pomoć kojeg mogu da pređu iz ljudskog u vilinski svet …

Žanr: animirani, porodični, fantazija
Režiser: Caroline Origer

Film: MEDVED NA KOKAINU, 3. mart, u 20h

Film “Medved na kokainu” inspirisan je istinitom pričom iz 1985. godine, o padu aviona kojim se krijumčarila droga, izgubljenom kokainu i crnom medvedu koji ga je našao i pojeo.

Film medved na kokainu 580x380 c 2
Foto: kcgm. Org. Rs

Ovaj divlji triler prati čudnu grupu sačinjenu od policajaca, kriminalaca, turista i tinejdžera koji će se zajedno naći u šumi u Džordžiji u kojoj je, ogromni predator pojeo zapanjujuću količinu kokaina i krenuo u pomahnitalu potragu za još robe… i krvi. Žanr: triler

Glumci: Ray Liotta, Keri Russell, Alden Ehrenreich, Margo Martindale, Kristofer Hivju Režiser: Elizabeth Banks

Animirani film: Vatreno srce (2D – SINHRONIZOVAN NA SRPSKI), 6, 9. i 10. mart, u 18h

Šesnaestogodišnja Džordžija Nolan želi da krene stopama svog oca i sanja o tome da bude prva žena vatrogasac na svetu.

Film vatreno srce 580x380 c 1
Foto: kcgm. Org. Rs

Kad misteriozni piroman započne seriju podmetnutih požara po Brodveju, njujorški vatrogasci počinju misteriozno da nestaju. Gradonačelnik Njujorka poziva Georgijinog oca iz penzije da vodi istragu o nestancima. Očajnički želeći da pomogne ocu i spasi svoj grad, Džordžija se prerušava u mladića zvanog „Džoi“ i pridružuje se maloj grupi hrabrih vatrogasaca koji pokušavaju da zaustave piromana.

Žanr: animirani
Glumci: Đurđina Radić, Marko Mrđenović, Milan Tubić, Anja Orelj, Viktor Vlajić, Milan Antonić, Vladimir Marković Looney, Bojana Stamenov, Ognjen Drenjanin Ivona Rambosek, Jelena Marković, Milan Subotić, Igor Srećković.
Režiser: Theodore Ty, Laurent Zeitoun

Film: Krid 3, 6. mart, u 20h

Nakon što je dominirao bokserskim svetom, Adonis Krid je napredovao u karijeri i porodičnom životu.

Film krid 3 580x380 c 1
Foto: kcgm. Org. Rs

Kada je prijatelj iz detinjstva i bivše boksersko čudo, Damian (Jonathan Majors),ponovo u javnosti nakon što je odslužio dugu kaznu u zatvoru, on je nestrpljiv da dokaže da zaslužuje svoj udarac u ringu. Sukob bivših prijatelja je više od tuče. Da poravna račun, Adonis mora da stavi svoju budućnost na kocku da bi se borio protiv Damijana — borca koji nema šta da izgubi.

Žanr: akcija, drama,
Glumci: Tessa Thompson, Jonathan Majors, Michael B. Jordan, Florian Munteanu, Wood Harris
Režiser: Michael B. Jordan

Film: Vrisak 6, 9. i 10. mart, u 20h

Najbrutalniji i najkrvaviji film kultnog horor serijala. Nakon poslednjih ubistava koje je počinio Goustfejs, četvoro preživelih napuštaju Vudsboro i započinju novo poglavlje.

Film vrisak 6 580x380 c 1
Foto: kcgm. Org. Rs

U filmu VRISAK 6 Melisa Berera („Sem Karpenter“), Jasmin Savoj Braun („Mindi Miks-Martin“), Mejson Guding („Čed Miks-Martin), Džena Ortega („Tara Karpenter“), Hajden Panetir („Kirbi Rid“) i Kortni Koks („Gejl Veders“) vraćaju se svojim ulogama u ovoj franšizi, zajedno sa Džekom Čempionom, Henrijem Černijem, Lijanom Liberato, Dermotom Malronijem, Devinom Nekodom, Tonijem Revolorijem, Džošom Segarom i Samarom Viving.

žanr: horor, misterija, triler
Glumci: Melissa Barrera, Jenna Ortega, Courteney Cox, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere
Režiser: Matt Bettinelli-Olpin,Tyler Gillett

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima