Petrović: Sputati prvo agresivnu igru IMT-a

Premier nikad brzi gm 600x130 1 82

Nakon solidne tri partije bez poraza na startu prolećnog dela prvenstva, Metalac se danas od 14h susreće s najvećim iskušenjem ove godine, liderom tabele, IMT-om, i to u gostima.

Traktoristi su neumoljivi ma gde da igraju, niti ikoga štede u pohodu na superligaško društvo, dok Metalac mora da zbraja bodove u svakoj prilici ne bi li sačuvao mesto u ovom rangu za neki budući skok ka eliti.

O tome se u taboru milanovačkog prvoligaša trenutno ne razmišlja; u fokusu im je samo beogradska ekipa, koju maksimalno respektuju, ali ne više od sebe.

– To je najbolji tim Prve lige u ovoj sezoni, u to nema sumnje, ali mi kao Metalac, kao ekipa koja je igrala Superligu i ima svoj nepromenljiv karakter, bilo gde da se nađemo, moramo uvek ići na pobedu, – poručio je šef struke Vladica Petrović. – Hoćemo u pravom svetlu da se predstavimo beogradskoj publici i dokažemo ponovo da nikad ne izlazimo na teren s belom zastavom. Primarni cilj nam je da sputamo tu njihovu agresivnosti u igri, koja ih krasi cele sezone, a onda tražiti prostor za našu bržu tranziciju.

Metalac na ovo gostovanje stiže sa čak četiri igrača pod znakom pitanja zbog povreda i drugih zdravstvenih poteškoća. Već do srede moraju biti što spremniji za još jedan veliki test – u osmini finala Кupa na svom terenu igraju protiv Čukaričkog.

M.Mijatović/GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima