Susret starih znanaca iz Superlige, ali u drugom formatu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 132

Osmina finala Кupa Srbije dolazi za Metalac u veoma osetljivom času – između poraza u ligi od prvoplasiranog IMT-a (2:1) pre tri dana u Beogradu, i duela s drugoplasiranim Železničarom u Milanovcu zakazanim već za nedelju.

Međutim, današnji meč protiv superligaša kakav je Čukarički, za šefa struke plavobelih, Vladicu Petrovića, predstavlja težak izazov na koji će odgovoriti svim raspoloživim sredstvima.

– Iako nas posle Čukaričkog čeka vrlo zahtevan nastavak prvenstva, mi hoćemo da se odmerimo sa jednom od najboljih ekipa Superlige ikad, na način kakav dolikuje Metalcu, a to je borba za povoljan rezultat, bez obzira na to ko je favorit, – najavio je Petrović. – Utakmice na svaka tri dana nisu za nas neki poseban problem, jer smo u takav ritam ulazili još od početka priprema, ali ćemo verovatno nekim igračima korigovati minutažu iz određenih razloga. Znamo da su i u Кupu oči javnosti uprte u ishod svake utakmice jer dobar rezultat može daleko da odvede, a iznenađenja su moguća. Izvućićemo zato maksimum iz naših kapaciteta.

Meč počinje u 17h, ulaz za sve posetioce je besplatan.

M.M.GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima