Danas Metalac gostuje Trajalu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 130

Metalac u prolećnom delu sezone još nijednom nije izgubio kod kuće i u taboru plavobelih žele da tako ostane; ali za bolji raspored u doigravanju moraju u svoju korist rešiti i neku utakmicu na strani.

Po mogućstvu pobedom, jer do sada su se u grad pod Rudnikom uglavnom vraćali s remijem, a jedini poraz doživeli su protiv IMT-a. Danas u Кruševcu izlaze na megdan Trajalu, ekipi od koje imaju bod manje i koja je ove godine samo jednom izgubila na svom terenu.

– Igraju odlično kao domaćini, posle poraza od Inđije u prošlom kolu sigurno je da računaju na ceo plen kod kuće, – podsetio je mladi veznjak Metalca, Danilo Nešić. – Nama bi pobeda bila zlata vredna, nadamo se da ćemo je ostvariti, jer ekipa nam je sve motivisanija od kako beležimo dobre rezultate. Mislim da je situacija zrela za tri boda u gostima.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak je tokom drugog dela sezone nenamteljivo postao žila kucavica Metalčevog veznog reda, na čije se sposobnosti na oba boka, kao i u sredini, stručni štab sve više s pravom oslanja. Propustio je da zaigra samo protiv Železničara, a protiv Trajala je, kako kaže, spreman da odgovori na svaki plan šefa struke.

– Oni igraju vrlo agresivno i ofanzivno, to smo iskusili još u pripremnom periodu kada su nas savladali sa 2:0. Ali mnogo se promenilo u međuvremenu. Mi smo se konsolidovali, sada tačno znamo šta kao tim možemo i treba da radimo, daleko smo uigraniji nego tada. Pronašli smo formulu za ono što nam je neophodno i nećemo se vraćati na staro. Njihova želja za pobedom je sigurno velika, potrebni su im bodovi što pre, ali naići će na Metalac koji se uspravio i gleda napred, – poručio je Nešić.

U prvu postavu Metalca vraća se Bačkulja, ali je iskusni Milinković i dalje pod znakom pitanja zbog zdravstvenih probelma. Utakmica 27. kola na Trajalovom stadionu počinje u 16 sati.

M.M.GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima