Sajam zapošljavanja u Čačku u sredu 12. aprila

Premier nikad brzi gm 600x130 1 168

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Čačak organizuje prvi ovogodišnji Sajam zapošljavanja na području Moravičkog okruga u Čačku, u sredu 12. aprila 2023. godine od 11 do 14 časova, u holu Kulturnog centra (Dom kulture), Trg ustanka 2.

Filijala Čačak je i ove godine uspela da obezbedi izuzetnu ponudu slobodnih poslova. Učešće je, do sada, prijavilo preko 40 poslodavaca. Prijavljene su potrebe za zapošljavanje više od 400 novih radnika za rad u Čačku, Lučanima, Kraljevu, različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme.

Traženi su vaspitači, inženjeri elektro i mašinske struke, radnici u metaloprerađivačkoj i mašinskoj proizvodnji, prehrambenoj, grafičkoj i ugostiteljskoj delatnosti, a potrebe su iskazane i za zdravstvenim radnicima, prodavacima, vozačima, magacionerima, radnicima u administraciji i dr.

Na Sajmu će, između ostalih, biti prisutni: DOO „MHS Team AT“, Vorwerk Autotec Serbia, Eldisy Serbia, DOO „Stax Technologies”, DOO „Unipromet”, DOO „Lastva“, PU „Čarolija“, Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Gornja Trepča“, DOO „Steel Product & Project“, DOO „Docus“, DOO „Wieland production“, DOO „Blue Line“, DOO „Hram 032 PVC trade“, DOO Pekara „Pons“, DOO „Cosmopolit Corporacion“ i dr.

Iz NSZ pozivaju sve tražioce zaposlenja da posete Sajam zapošljavanja i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje biografije, a u neposrednom razgovoru i predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima