Filmovi na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra do 14. februara

Premier nikad brzi gm 600x130 1 50

Film: Asteriks i Obeliks: srednje kraljevstvo, 09.februar, u 18h

Godina je 50. pne. Kineska carica je upravo zatvorena nakon državnog udara koji je podstaknuo Deng Tsin Kin, izdajnički princ.
Uz pomoć Finaltesisa, feničanskog trgovca i njenog vernog telohranitelja Mai Vei, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji beži u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom magičnom napitku. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu…

Žanr: porodični, komedija, avantura
Glumci: Zlatan Ibrahimović, Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Pierre Richard, Marion Cotillard, Vincent Cassel
Režiser: Guillaume Canet

Film: Titanik: 25 godina (3D)

09. februar, u 20h
13. i 14. februar u 19h

Jedan od najromantičnijih filmova ikada, opet na bioskopskom platnu i to sa perfektnim zvukom i kristalno jasnom slikom!
Jedan od tri broda britanske kompanije „Vajt star lajn“, najveći putnički brod ikada izgrađen do te 1912. kreće na putovanje od Sautemptona do Njujorka sa više od 1.500 putnika među kojima su i Rouz, dama iz visokog društva, i Džejk, siromašan momak koji se u nju zaljubljuje.

Žanr: drama, romantični/ljubavni
Glumci: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher
Režiser: James Cameron

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima