1668274632 starigrad 1

Koncert orkestra „Stari grad“ sa gostima

Premier nikad brzi gm 600x130 1 320

Koncert orkestra „Stari grad“ sa gostima biće održan u petak, 18. novembra 2022. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra (Dom kulture) Čačak.

Pored članova orkestra koji čine Milan Erović, Lena Savić, Vuk Sretenović, Sara Žižović, Milan Pajović, Aleksandar Alempijević i Aleksandar Erović nastupiće i gosti Nevena Tarailo, Marko Žigmanović, Zoran Marjanović, Dragan Radojević i Dragoljub Dude Lukić.

Program će voditi Branislav Tomašević, glumac Narodnog pozorišta iz Beograda, inače naš zemljak koji će uz mlade muzičare biti predstavnik Gornjeg Milanovca na ovom dogadjaju. Publika će imati priliku da bude deo tople priče o negdašnjoj varoši i pesmama koje su je pratile kroz vreme – ističu iz „Starog grada“,

Autorski rad „Starog grada“ prepoznatljiv je na muzičkoj sceni Srbije od 2019. godine kada je izašao njihov album ,,Nebo iznad Starog grada”, u izdanju PGP RTS-a.

I pored činjenice da su Kovid mere ograničile nastupe orkestra, imali su više zapaženih koncerata na manifestacijama i festivalima. Vredno se radilo na novim pesmama a urađen je i spot za pesmu ,,Veverica” 2021.god.

Novi spot za pesmu ,,Violino sviraj” premijerno će se pojaviti do kraja novembra 2022.

Koncert počinje u 20.00 časova.

Ulaz je slobodan.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *