Na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra do 27. februara pet filmova

Premier nikad brzi gm 600x130 1 193

Animirani film: Faraon, Divljak i Princeza, 17. februar, u 18h

Tri priče, tri doba, tri univerzuma.

Šta epopeja o Starom Egiptu, srednjevekovna legenda sa francuskih planina i fantazija sa turskog dvora mogu imati zajedničko? Ovaj neobičan spoj različitosti čini jedinstvenu priču o svemoćnim bogovima, prinčevima i princezama, ljubavi, hrabrosti i snovima. Dopustite da vas ova raznobojna i magična avantura povede u nezaboravno putovanje kroz vreme i daleke svetove.

Žanr: animirani, porodični
Glumci: Serge Bagdassarian, Claire de la Rüe du Can, Oscar Lesage, Aïssa Maïga, Didier Sandre
Režiser: Michel Ocelot

Animirani film: Meda sa severa 4: Porodično putovanje (2D – SINHRONIZOVAN NA SRPSKI), 17. februar, u 16h, 20. februar, u 18h

Dok se Norm trudi da izbalansira da bude kralj i otac, otkriva da mu je kruna ukradena neposredno pre jubileja severnog svetla!
Kada Normova deca saznaju za njegovo tajno putovanje u živopisni grad Harbin, odlučuju da to pretvore u porodičnu avanturu, nesvesni da c´e Norm zapravo tražiti svoju izgubljenu krunu. Dok su u Harbinu, upoznaju tigra po imenu Fu, arhitektu grada i ponosnog oca blizanaca, Pita i Repeta. Na ovom porodičnom odmoru, Norm saznaje koliko je važno raditi zajedno sa svojom porodicom da pronađe krunu i spasi Sever.

Žanr: animirani, avantura, komedija, porodični.
Glumci: Stefan Bundalo, Milena Moravčević, Milan Antonić, Vuk Gajić, Marina Kaucki, Ivana Tenjević, Tomaš Sarić, Vladimir Marković Looney
Režiser: Anthony Bell

Film: Čarobni Majk: poslednji ples, 17. februar, u 20h

Čarobni” Majk Lejn nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu.
Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

Žanr: komedija, drama
Glumci: Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Ayub Khan Din, Jemelia George, Juliette Motamed
Režiser: Steven Soderbergh

Film: Šta ljubav ima s tim? 20. februar, u 20h

Kako pronaći trajnu ljubav u današnjem svetu?

Žanr: komedija, romantični/ljubavni
Glumci: Emma Thompson, Lily James, Oliver Chris, Shazad Latif, Asim Chaudhry
Režiser: Shekhar Kapur

Film: ANTMEN I OSA – KVANTUMANIJA, 21, 23. i 27. februar, u 20h

Partneri superheroji Scott Lang (Paul Rudd) i Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) vraćaju se da nastave svoje avanture kao Antmen i Osa.
Zajedno, sa roditeljima Hope – Hank Pym (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) i sa ćerkom Scott-a Cassie Lang (Kathryn Newton), porodica se iznenada nalazi u situaciji gde istražuju Kvantnu oblast, i u interakciji sa čudnim novim stvorenjima upuštaju se u avanturu koja će ih gurnuti izvan granica onoga što su zamišljali da je moguće.

Žanr: akcija, avantura, komedija
Glumci: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors
Režiser: Peyton Reed

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima