“Priča“ odložena za septembar

Premier nikad brzi gm 600x130 1 314

ČAČAK – Organizacioni odbor rok festivala “Priča“ doneo je odluku da se festivalski program odloži za septembar zbog veoma loših vremenskih uslova koji su najavljeni za predstojeći vikend.

Festival “Priča“ trebalo je da bude održan na terenima KK Železničar od četvrtka do nedelje (od 15. do 18. juna).

– Danima pratimo vremensku prognozu i nema nagoveštaja da će nebo da se razvedri. Osim što je za naredni vikend najavljena jaka kiša, predviđa se i nevreme sa grmljavinom uz nagli pad temperature. Shodno tome, mislimo da je odlaganje festivalskog programa pametna odluka, zbog bezbednosti svih učesnika, kao i zbog što bolje realizacije samog programa – izjavila je Žana Nenadović, PR festivala.

Novi datum održavanja “Priče“ je od 21. do 24. septembra. Plan je da se koncerti održe na Želovom igralištu, ali će u slučaju lošeg vremena biti premešteni u halu KK Borac. Najavljeno je i da će spisak izvođača ostati isti, ali da nisu isključena i nova muzička iznenađenja.

– Kupljene ulaznice važe za novi termin, a oni kojima ne odgovaraju novi datumi, mogu ih vratiti na mestu kupovine uz povraćaj novca – rekla je Žana Nenadović.

Izvor: Morava info

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima