KK Do Kan: Balkansko prvenstvo u karateu za decu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 96

Karate klub „Do Kan“ iz Gornjeg Milaovca učestvovao je sa dva takmičara na Balkanskom prvenstvu u karateu za decu, koje je održano u Baru (Crna Gora), a na kojem je učešće uzelo 11 reprezentacija sa preko 1300 takmičara.

20230526 111241
Foto: kk do kan

Na prvom mestu je Pavle Sretenović, desetogodišnji multitalentovani mališan, koji je na svom debiju za reprezentaciju Srbije imao zapažene nastupe u katama za dečake. Naime, on je u prvom kolu u ubedljivo savladao reprezentativca Crne Gore sa 5:0, dok je u drugom kolu u osmini finala zbog malog disbalansa prilikom nastupa, izgubio tesnim rezultatom 2:3 od predstavnika Kosova. Zbog nemogućnosti nastupa u repasažu Pavle sa na kraju našao u plasmanu od 9. do 16. mesta, što i nije tako loš rezultat na ovom nivou, ali realno se moglo i bolje. Uz veliko iskustvo i značajne pouke sa ove Balkanijade i naravno još ozbiljnije treninge, nadamo se da će se Pavle već sledeće godine naći u najužem krugu kandidata za najviši plasman – kaže Dragiša Sretenović, trener KK Do Kan.

Img 2b6b3c917d6ee028bf52473c91fe575f v
Foto: kk do kan

Drugi predstavnik ovog kluba iz našeg grada na Balkanskom prvenstvu bio je internacionalni sudija iz našeg grada Dragiša Sretenović koji je kao delilac pravde, po opštoj oceni, opravdao dato mu poverenje.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima