20221009 191455

Milanovački Omladinac dočekuje ,RK Trepča“ iz Kosovske Mitrovice

Premier nikad brzi gm 600x130 1 426

Rukometaši Omladinca iz Gornjeg Milanovca, u derbi meču, u okviru 9. kola Druge lige Zapad – Grupa B, igraju derbi utakmicu na svom terenu protiv ekipe ,,RK Trepča“ iz Kosovske Mitrovice.

Biće ovo susret ekipa koje su se kvalitetom izdvojile na vrhu tabele i definitivno će ovo biti derbi utakmica prvog dela sezone.

– Gosti su izuzetno kvalitetna i iskusna ekipa koja dugo igra zajedno. Na prvoj utakmici smo pokazali da možemo da se nosimo sa njihovom igrom i igrali gotovo celu utakmicu u ,,egalu“ ali na samom kraju upravo to njihovo, možda, veće iskustvo je prevagnulo. Sigurno će i utakmica koju igramo kod nas biti zahtevna i teška, ali potrudićemo se da igri od starta pristupimo na najvišem nivou i uz sjajnu podršku sa tribina pokušamo do pete uzastopne pobede – kažu iz Omladinca.

Duel ekipa koje zauzimaju prva dva mesta na prvenstvenoj tabeli igra se u nedelju, 27. novembra 2022. godine, sa početkom od 17:00 časova.

– Koristimo priliku da pozovemo sve naše zainteresovane sugrađana da dođu na utakmicu i podrškom sa tribina budu osmi igrač na terenu a mi ćemo se odužiti dobrom igrom i zalaganjem na terenu – kažu igrači ovog kluba.

N.M.

Img e2b029fc18dbf3c54a5fc76029de9b7a v

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *