Milićević od danas u Kolubari

Premier nikad brzi gm 600x130 1 139

Posle ukupno 16 godina u Metalcu i 5 godina u A timu, naš centralni bek Ilija Milićević postaće novi prvotimac superligaša iz Lazarevca.

Jedan od milanovačkih dečaka, koji je verno i uspešno prošao sve Metalčeve selekcije, stigavši prošle godine i do kapitenske trake prvog tima, nastaviće od danas da gradi karijeru u Kolubari. Ceo razvojni put ovog dvadesetdvogodišnjaka i u kakvog je igrača izrastao, danas predstavlja ponos Metalca kluba i svih trenera koji su s njim radili, ističu u taboru plavo-belih.

– Ilija je besprekoran momak, talentovan, vredan, vedrog sportskog duha. Tu je od svoje šeste godine; bio je kapiten kadeta i omladinaca, kasnije prvog tima. Bio je i deo sjajne ekipe koja je sa Žarkom Lazetićem imala onu vrhunsku sezonu u Superligi, i nastavlja da pruža sjajne partije, – podsetio je sportski direktor Ivan Vuksanović.

Sve to mladog Milićevića preporučuje klubovima koji znaju da prepoznaju kvalitet i perspektivu igrača, dodao je Vuksanović i pojasnio zašto je do toga došlo:

– On je naprosto poželeo da se okuša u novoj sredini, da stekne nova iskustva, što je sasvim prirodno. Naše poštovanje prema njemu je ogromno i izašli smo mu u susret, uprkos tome što odlasci igrača nisu planirani za ovaj momenat. Napravili smo izuzetak. S druge strane, već imammo jasnu ideju ko će biti njegova zamena. Icku želimo mnogo uspeha, sreće i dobrih igara, on je ona prava sjajna zvezda našeg kluba i vrata će mu kod nas uvek biti otvorena, – poručio je Vuksanović povodom Ilijinog prelaska u Kolubaru.

GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima