OKK Takovo ovog vikenda beleži jednu pobedu i jedan poraz

Premier nikad brzi gm 600x130 1 443

U okviru regionalne lige mlađih kategorija RKSS ZAPADNA SRBIJA u nedelju 26.marta, u hali „Breza“ košarkaši OKK Takovo odigrali su dve utakmice.

Pioniri su u okviru IX kola dočekali ekipu „BABAJIĆ“ iz Ljiga. Utakmica je završena rezultatom 67:50 (15:12, 18:11, 24:14, 10:13) u korist pionira Takova.

Domaća ekipa je posle izjednačenog početka utakmice zaigrala bolje u skoku što je doprinelo realizaciji laganih poena iz kontra napada.

U drugom poluvremenu ekipa Borisa Jovanovića i Nikole Lazarevića nastavili su kao što su završili prvo poluvreme. Prodorima i šutevima sa distance uvećavali su prednost. Gosti iz Ljiga jedino u poslednjoj četvrtini uspeli su da donekle pariraju ekipi pionira Takova.

Okk takovo pioniri 26 mart 2023 1
Pioniri okk takovo

Kadeti su u okviru IX kola dočekali ekipu „Čačak 94“ iz Čačka. Utakmica je završena rezultatom 54:79 (15:12, 21:15, 09:22, 09:30) u korist ekipe iz Čačka.

Kada se pogleda rezultat, ubedljiva pobeda lidera takmičenja, vrlo kvalitetne ekipe iz Čačka.

Prema rečima trenera Zorana Milovanovića, kadeti Takova odigrali su najbolje poluvreme u sezoni. Sa maksimalnom energijom u odbrani i u napadu, sa greškama svedenim na minimum, kadeti Takova završili su prvo poluvreme sa devet poena prednosti. Naterali su favorizovane goste da dobro razmisle kako će da igraju u nastavku utakmice.

U drugom poluvremenu gosti su pokazali kvalitet i brzo anulirali prednost domaćina. Sve do 6-7 minuta do kraja gosti su imali prednost 3-5 razlike. U finišu, došla je do izražaja „duža“ klupa gostiju. Kadeti Takova ušli su u problem sa ličnim greškama, gosti su ušli u seriju pogodaka za tri poena i na kraju se došlo do ubedljive pobede gostiju.

Ovo su bile poslednje utakmice ekipa KK Takova kao domaćini u tekućoj sezoni. Ovim putem KK „Takovo“ zahvaljuje se osoblju SRC „BREZA“ za odličnu saradnju i razumevanje.

U sledećem kolu pioniri KK Takova gostuju ekipi „MLADOST JUNIOR“ iz Lučana, kadeti su gosti ekipi „ŽELEZNIČAR“ iz Čačka.

Utakmice su predviđene da se odigraju u tokom vikenda 1. ili 2. aprila.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima