Opština GM: Konkurs za izbor najboljih u sportu za 2022.

Premier nikad brzi gm 600x130 1 483

Opština Gornji MIlanovac raspisala je JAVNI POZIV ZA IZBOR NAJBOLjIH U SPORTU U 2022. GODINI

Pozivaju se svi građani i organizacije sa teritorije opštine Gornji Milanovac da do 17. marta 2023. godine dostave obrazložene, pisane predloge za izbor najboljih na teritoriji opštine Gornji Milanovac u 2022. godini u sledećim kategorijama:

1. Mladi sportista godine/mlada sportistkinja godine,
2. Sportista/sportistkinja godine,
3. Sportski trener godine,
4. Sportska organizacija godine.

U individualnim kategorijama ravnopravno se mogu predlagati kandidati muškog i ženskog pola.

Predlozi se dostavljaju u zatvorenoj koverti na adresu Opština Gornji Milanovac, Takovska 2, sa naznakom „Predlog za izbor najboljih pojedinaca i organizacija u oblasti sporta u 2022. godini“. Predlozi moraju sadržati: kraću biografiju kandidovanog lica/organizacije; ime i prezime, odnosno naziv organizacije predlagača i kontakt podatke predlagača.

Na osnovu pristiglih predloga, predsednik opštine će doneti odluku o izboru najboljih u pomenutim kategorijama, a laureatima će priznanja biti uručena u okviru svečanosti povodom Dana opštine Gornji Milanovac.

Predlagači mogu kandidovati sportiste, odnosno sportske organizacije sa teritorije naše Opštine.

Prilikom izbora, osim uspeha ostvarenog kroz takmičarske rezultate, ceniće se i doprinos predložene sportske organizacije, odnosno sportista promociji fer–pleja, sporta kao zdravog načina života, podsticanju i stvaranju uslova za unapređenje sportske rekreacije, odnosno bavljenje građana sportom, posebno dece, omladine, žena, starih i osoba sa invaliditetom.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima