Poraz OKK Takovo od Ivanjice

Premier nikad brzi gm 600x130 1 338

U okviru regionalne lige mlađih kategorija RKSS ZAPADNA SRBIJA, u nedelju 19. marta, košarkaši OKK Takovo odigrali su utakmicu protiv „Ivanjice“

Naime, pioniri su u VIII kolu gostovali ekipi „IVANJICA“ iz Ivanjice. Utakmica je završena rezultatom 73:59 (15:14, 15:15, 20:13, 23:17) u korist ekipe iz Ivanjice.

U prvom poluvremenu utakmica je bila izjednačena po rezultatu i prikazanoj igri. U drugom poluvremenu zahvaljujući većoj borbenosti i dominaciji dvojice domaćih igrača, ekipa „Takova“, trenera Borisa Jovanovića, izgubila je rezultatski priključak i do kraja utakmice nisu uspeli da ugroze prednost domaćina.

Kadeti trenera Zorana Milovanovića proteklog vikenda nisu odigrali zakazanu utakmicu protiv ekipe „Klik“ iz Arilja u Arilju, koja je odložena na zahtev domaćina. Termin odigravanja utakmice će se naknadno odrediti. 

U okviru IX kola, u nedelju 26.marta, pioniri dočekuju ekipu „Babajić“ iz Ljiga sa početkom u 10 časova. Istog dana  kadeti dočekuju ekipu „Čačak 94“ sa početkom u 12 časova.

Utakmice se igraju u hali „Breza“.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima