RK „Omladinac“ domaćin Državnog prvenstva Srbije u rukometu

Premier nikad brzi gm 600x130 1 49

Rukometni klub Omladinac iz Gornjeg Milanovca posle sedam godina ponovo je domaćin i organizator Državnog prvenstva Srbije.

Dvanaest najboljih ekipa u državi, selekcija M 12 (dečaci rođeni 2010 godine i mlađi), među kojima je i K Omladinac, takmičiće se tri dana u Gornjem Milanovcu za titulu prvaka države u ovoj kategoriji.

– Veliki je izazov uhvatiti se u koštac sa organizacijom ovako jednog prvenstva. Kao u svemu, kada je u pitanju jedna velika organizacija ima i poteškoća i nejasnoća ali kada su volja i želja u pitanju za sve se nađe pravo rešenje. Svim ekipama tj. učesnicima želimo dobrodošlicu u naš grad, da se ova tri dana osećaju kao kod kuće, da se sportski nadmeću na terenu, a van njega da se druže i stiču prijateljstva i da se kući vrate sa pozitivnim utiscima. Potrudićemo se da sve prođe kako treba, da pre svega dečaci, treneri i službena lica budu zadovoljni boravkom u našem gradu a najbolji neka pobedi i osvoji prvo mesto – kažu iz ovog kluba.

Dečaci Omladinca, selekcija M 12 za koju je zadužen trener Đorđe Acović ističe da je zadovoljan plasmanom na samu završnicu Državnog prvenstva.

– Biti među 12 najboljih u državi je veliki uspeh za ovako mali klub. Bez ikakvog opterećenja na sam plasman. Ovo takmičenje sigurno će biti jedno veliko iskustvo za sve nas i daće nam prave smernice kako nadalje a i podstrek da budemo još bolji – kaže Đorđe.

Klub koristi priliku da pozove sugrađane da dođu na naše utakmice i pruže podršku ovim divnim dečacima – pravim sportistima!

 

Raspored i satnica utakmica

Sastav grupa drc5beavnog prvenstva

Screenshot 20230524 081716 onedriveScreenshot 20230524 081723 onedrive

 

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima