Omladinac 2

RK Omladinac: Subota DAN ZA RUKOMET

Premier nikad brzi gm 600x130 1 280

Rukometni klub Omladinac, u subotu, 29. oktobra, imaće pune ruke posla s obzirom na to da će turnir za selekciju M-12 (igrači 2010. i mlađi) gostovati u G. Milanovcu a i prvi tim svoje redovno 5. kolo DRL  Zapad igra kod kuće.

Prvo će na teren izaći najmlađi. Naime, u vremenu od 9 – 15h, u SRC Breza, odigraće se sedam utakmica lige mlađih kategorija.

Najmlađi Omladinci trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli sa maksimalnim učinkom od dve pobede sa prvog turnira ali utakmicom manje u odnosu na ostale ekipe.

Img c4f731c75c32caa82f6e0b7e2d88fe49 v 1

Nadamo se pre svega da će organizacija turnira kao i do sada proteći na najvišem nivou, da će se dečaci pored nadmetanja na terenu družiti i zabavljati i da će se gosti sa puno pozitivnih utisaka vratiti kućama – kažu predstavnici RK Omladinac.

Posle poraza od ekipe ,,RK Trepča“ rezultatom 31:29, prvi tim Omladinca imaće prilku da ispravi greške iz prethodna dva kola i zabeleži bitnu pobedu pred svojom publikom.

U goste dolazi ,,RK Bane“ iz Raške, ekipa koja do sada ima jedan poraz i jedan nerešen rezultat ali i dve utakmice manje.

Screenshot 20221026 103322 onedrive 1

Od starta moramo ući u utakmicu dosta ozbiljnije, krenuti prvenstveno od jake i čvrste odbrane koja će biti ključ svega bez obzira na rezultate i trenutno stanje gostiju. Ovom prilikom pozivamo publiku da dođe u što većem broju i da podrškom sa tribina budu vetar u leđa ka novoj pobedi – poručuju iz Omladinca.

 

N.M.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *