Takovo poraženo od FK Smederevo 1924

FK Smederevo 1924 – FK Takovo 1:0.

Naša ekipa je na teren izašla u sastavu: Ćirković, Cerović, Mijatović, Krtinić, Lukić, Mirković, Pavlović, Grković (kapiten) i Jočović, dok je na golu bio Jovetić.

Na klupi su ostali: Grkajac, Bogdanović, Obradović, Grujić, Arsenijević, Luka Pavlović i rezervni golman Urošević.

Jak presing od samog starta utakmice, domaćin se trudio da opravda ulogu favorita. Par odličnih napada, pokušaji iz kornera, ali je to sve naša odbrana lako sprečila. Šanse za domaćina su se nizale, uz par kontri naše ekipe, ali promene rezultata nije bilo. Na poluvreme se otišlo sa 0:0.

Na poluvremenu promena u našoj ekipi, teren napušta Luka Pavlović a menja ga njegov imenjak (i prezimenjak) Luka Pavlović. Kasnije su usledile izmene Arsenijević umesto Krtinića, Grujić umesto Mijatović, a Grkajac je zamenio Maksimovića.

Prvi deo drugog poluvremena, ofanzivnija igra milanovačke ekipe, koja je pokušala u par navrata da kazni sve promašaje domaćina iz prvog dela utakmice. Ipak, na nažalost, do toga nije došlo, a posle par minuta sporijeg tempa utakmice, domaćin dolazi do celog plena.

Igrao se sedamdeset četvrti minut, odbrana Takova ne “čisti“ lepo loptu, koja dolazi u posed Miloša Zličića koji je levom nogom šalje u same rašlje.

Gol koji je bio dovoljan da domaćin uzme sva tri boda i time se zadrži u samom vrhu tabele uz maksimalan učinak tri pobede iz tri meča i podela prvog mesta sa ekipom Borca.

Ovaj poraz, drugi za redom, ekipu Takova drži na poziciji 13, mesto iznad zone ispadanja.

Verujemo da naši momci daju sve od sebe da do toga ne dođe a do nas je, ljudi koji volimo ovaj klub, da im damo podršku u tome, s toga je potrebno da im u narednom kolu, koja se igra u subotu 3. septembra, damo podršku i dođemo u što većem broju, na naš gradski stadion, protiv ekipe Sloge iz Bajine Bašte.

Utakmica počinje u 16:30h

Lazar Jašarević,

povezan tekst FK Takovo sutra gostuje u Smederevu – kakav je protivnik?

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima