Ubedljiva pobeda Omladinca za overu trećeg mesta

Premier nikad brzi gm 600x130 1 27

SENIORI OMLADINCA DRUGI PUT USPEŠNIJI OD UŽICA; SELEKCIJA M14 KONKURENTNA NA DRŽAVNOM PRVENSTVU SRBIJE

Rukometaši Omladinca iz Gornjeg Milanovca zabeležili su ubedljivu pobedu protiv ORK „Užice, u revanš utakmici Play Off-a Druge rukometne lige Zapad.

Meč je odigran u sportskoj hali „Breza“, a završen je pobedom Gornjomilanovčana rezultatom 32:15 (poluvreme 15:7).

Screenshot 20230523 081027 samsung internet

Prvi meč je, takođe, pripao rukometašima Omladinca rezultatom 27:21. Ovim trijumfom ekipa Omladinca je završila takmičarsku sezonu 2022/2023 na 3. poziciji Druge rukometne lige Zapad.

Iako su Omladinci bili rasterećeniji zbog prednosti iz prve utakmice, od starta su ušli kao da se prvi susret nije ni odigrao. Osim početnog izjednačenja 2:2 (peti minut), Omladinci su zaigrali svoju igru, čvrsta odbrana, lepršav i brz napad koji je davao iz minuta u minut sve veću razliku. Na kraju zaslužena pobeda i visoko treće mesto za ovu sezonu. Čestitke ekipi iz Užica na fer i korektnoj igri i puno sreće u narednoj sezoni – kažu u RK Omladinac.

Selekcija M 14 (2008. godšte i mlađi) koju predvodi trener Nikola Mišković, od 19. do 21. maja. učestvovala je na završnom Državnom prvenstvu Srbije koje je održano u Inđiji.

Img 20230521 185937 821

Pokazali smo da smo konkurentni svim ekipama sa kojima smo se susretali. Ipak je ovo 12 najboljih u državi, u toj kategoriji. Ne mogu da budem nezadovoljan samom igrom, jer nam je ,,dlaka‘‘ falila do polufinala i plasmana među četiri ekipe. Kasnije razočaranje dečaka zbog istog, pad koncentracjie u preostale dve utakmice, minimalni porazi i na kraju smo zauzeli osmo mesto od 12 ekipa. U principu pokazali smo dobru fizičku spremnost što mi je jako bitno, prostora ogromnog za napredak u samoj igri kao i u individualnom radu ima. Radićemo još jače, temeljinije, angažovanije, i sigurno će rezultati u budućnosti biti još bolji. Ovi momci to sigurno mogu. Čestitke Metaloplastici na osvajanju titule, svim ostalim ekipama i trenerima na svemu prikazanom, gradu Inđiji na organizaciji prvenstva, hotelu ,,IN CLUB HOTEL’’ na divnom gostoprimstvu i usluzi i na kraju što je najbitnije, rukomet i druženje je pobedilo – ističe Mišković.

Fb img 1684786151546

RK Omladinac isitču da će državno prvenstvo Srbije, u selekciji M12 (dečaci rođeni 2010 godšte i mlađi), biti organizovano u Gornjem Milanovcu, od 26. do 28. maja.

Dvanaest najboljih ekipa u toj kategoriji biće gosti našem gradu i takmičiće se za titulu prvaka države.

Detaljnije informacije i raspored utakmice u narednih dana.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima