Vukadinović o podršci Vidiću: Bilo je pokušaja da promenim stav, ali ne i dilema s moje strane

Premier nikad brzi gm 600x130 1 28

Iako se već nekoliko dana nezvanično govori o tome da je Dragoljub Vukadinović jedan od retkih koji pred predstojeće odlučivanje o izboru novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije podržava Nemanju Vidića, tvorac modernog Metalca, i u privrednom i u fudbalskom pogledu, danas je za SportKlub zvanično potvrdio da je tako.

Javnost je tu povrdu dobila neposredno nakon što je Vidić oko podne i zvanično saopštio da je formalno predao svoju kandidaturu.

– Potrebne su nam promene, – rekao je Vukadinović ovim povodom SportKlubu. – Srpski fudbal nije na dobrom putu, pogledajte samo poslednja dva meseca. Svetsko prvenstvo nas je vratilo u realnost, Partizan je u četvrtak igrao evropsku utakmicu sa Šerifom, trećerazrednim evropskim klubom. Daleko smo od epicentra zbivanja. Vreme za zaokret prošlo je još juče; u Nemanji Vidiću vidim čoveka spremnog da domaći fudbal povede napred.

Na pitanje ima li straha od „odmazde“ – jer mnogi znaju da nije dobro, ali ćute i gledaju ka većini, potpisuju… – Vukadinović je kazao:

 – U startu sam rekao da moj glas ide ka Nemanji. Bilo je pokušaja da promenim stav, ali ne i dilema sa moje strane. Možda je moj Metalac, sa dva ispadanja, platio određenje protiv Slaviše Kokeze, međutim, nikad nisam zažalio zbog izjava i konkretnih stavova. Svideli se nekome, ili ne.

Sednica za izbor prvog čoveka FSS zakazana je za 14, mart od 14.00h. Kompletan intervju s Vukadinovićem o podršci Vidiću pogledajte OVDE.

SportKlub/GMInfo.rs

Pratite nas i na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i Twitter nalogu.

Podeli ovaj članak sa ostalim prijateljima