Dec48diji program 1

Program za decu na Natural Mystic Festivalu

Deveto izdanje Natural Mystic Festivala (NMF) održava se u našem gradu od 21. do 23. jula. Tokom tri festivalska dana, nastupiće 21 bend i izvođači iz sedam zemalja.  A, kvalitetan muzički program je nešto što se za NMF već podrazumeva.

I ove godine posetioci će moći da uživaju u besplatnom kampu, a i ponuda hrane biće raznovrsna, dok će kuhinja biti otvorena tokom većeg dela dana. 

NMF ove godine jedan dan posvetiće deci. Naime, u subotu 23. jula, od 10 do 14 sati, najmlađi posetioci moći će da se uključe u rege žurkicu, „face painting“, kreativnu radionicu sa dečijim igrama, izradu muzičkih instrumenata od materijala iz prirode i reciklažnih materijala, slikanju na grančicama i školi zapadnoafričkih perkusija.

Decu će animirati poznata i omiljena milanovačka animatorka Marina Petković. Kroz izradu muzičkih instrumenata i likovnu radionicu, nalmlađe posetioce vodiće Valentina Nađ, likovni umetnik i pedagog.

Sa muzičkim nasleđem zapadnoafričkih zemalja posetioce će upoznati Vladimir Nikolić, nastavnik koji vodi školu posvećenu zapadnoafričkim ritmovima Singidundun.

Pristup svim programima je besplatan. Vidimo se, najmlađi prirodni mističnjaci, poručuju organizatori.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *