1661011609 gay pride pixabay zajednicki glas naroda naslovna

GLAS NARODA: Da li podržavate održavanje Evroprajda (Gej parade) u Beogradu? (VIDEO)

Evroprajd 2022. će biti održan od 12. do 18. septembra, sa svim najavljenim događajima i šetnjom 17. septembra, rutom koja je javno objavljena, saopštili su organizatori Evroprajda u Beogradu – Beograd Prajd.

Oni su u saopštenju reagovali na navode pojedinih medija „da manifestacija neće biti održana i da je to zvanična odluka“, a poručili su i „da će učesnici Prajda biti potpuno bezbedni i da će poslati poruku o značaju tolerancije i poštovanja ljudskih prava LGBT+ populacije“.

U novom izdanju „Glasa naroda“ pitali smo Gornjomilanovčane: Da li podržavate održavanje Parade ponosa (Gej parade) u Beogradu?

 

Logo projekta mediji68

 

GLAS NARODA je deo projekta „Zajednički glas ZA slobodu medija“ koji realizuju udruženi lokalni mediji iz Čačka, Gornjeg Milanovca i Požege.

Eed logo disklejmer73

Izvor: Epicentar press

Pogledajte još jedno izdanje „Glasa naroda“:

[wpcc-iframe title=”GLAS NARODA: Da li podržavate održavanje Evroprajda (Gej parade) u Beogradu?” width=”800″ height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/flTO1C4Lgy0?feature=oembed” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *